25 januari 2024 Bekijk online
RULINGS&POLICY
Ontsluit rulings & kennisgroepstandpunten
Deze week zijn er 6 nieuwe samenvattingen van rulings gepubliceerd. Het betreft 3 advance tax rulings, 1 advance pricing agreement, 2 innovatiebox rulings, en 0 overige rulings.

Deze week 6 nieuwe rulings.

Rulings #1, #2, #3, gaan over de dividendbelasting. Weinig interessants. Ruling #4 ziet op een groep die actief is in de 'informatietechnologie' en producten verkoopt en gerelateerde diensten verleend. De Nederlandse entiteit verricht logistieke en andere diensten. Het verzoek is wegens gebrek aan voldoende informatie buiten behandeling gesteld. Rulings #5 en #6 gaan over de innovatiebox.

Dank voor het lezen!

Advance Tax Rulings
Advance Pricing Agreements
Innovatiebox

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en wil je deze in het vervolg zelf direct ontvangen? Of wil je ook de nieuwsbrief met nieuwe kennisgroepstandpunten ontvangen? Abonneer via onderstaande knop!

Abonneer!
Uitschrijven   |   Beheer je abonnement


Copyright © 2023 Maurits Vedder. Alle rechten voorbehouden. Dit bericht bevat geen belastingadvies. Voor zover er standpunten worden ingenomen in berichten zijn dat de persoonlijke standpunten van de schrijver. Hetzelfde geldt voor spel- en stijlfouten, en stomme grappen.